Evert test de Innowalk

Eén van de doelen waar onze stichting de opbrengsten voor wil gebruiken is het financieel ondersteunen van therapieën, gericht op bewegen en welzijn. De Innowalk therapie is hier een voorbeeld van. Onlangs heeft Evert een proefsessie Innowalk gehad bij De Roode Draak in Biddinghuizen, om erachter te komen wat de therapie precies inhoudt.

De Innowalk is een uniek, gemotoriseerd medisch hulpmiddel. De Innowalk begeleidt en ondersteunt de cliënt bij het maken van herhaaldelijke beenbewegingen.

Innowalk vermindert lichamelijke beperking en heeft een positief effect op het algehele welzijn. Bewegen met behulp van de Innowalk heeft een positief effect op de ademhaling, bloedcirculatie en spijsvertering. Daarnaast versterkt het de spieren, zorgt het voor behoud van gewrichtsflexibiliteit en wordt het energieniveau verbeterd. Tijdens de eerste sessie heeft Evert zijn doelen en situatie besproken en de Innowalk uitgeprobeerd.

Evert: “Het is fantastisch om weer even het gevoel te hebben om te kunnen lopen ook al is het met een hulpmiddel, ook het op ooghoogte kunnen praten met mensen is erg prettig.”

Evert zal waarschijnlijk geen volledig Innowalk traject gaan volgen. Hij overweegt om na de zomer te starten met een intensieve training met elementen uit bootcamp!
Hierover later meer.

OBS De Berkenhorst schenkt cheque na Vrijmarkt

Op Koningsdag hield de OBS een Vrijmarkt. Wij kregen uit de opbrengst een prachtige cheque van 100 euro.

Hier zijn wij de OBS heel dankbaar voor.

.

Hoera voor Stiptwerk

Op 1 mei bestond Stiptwerk uitzendbureau 4 jaar. Ze trakteerden en onze Stichting was 1 van de doelen die een cheque mochten ontvangen.

Stiptwerk bedankt.

Een fantastische cheque!

Bingo!

Donaties

We zijn erg blij dat we een rekening geopend hebben en dat er vanaf heden gedoneerd kan worden via de site.

We willen trekker-trek team "Up and Down" hartelijk danken voor onze eerste donatie.